Szolgáltatások

Fogorvosaink és fogtechnikusaink mottója: a minőség az első számú szempont

Fogászati szolgáltatások A-tól Z-ig

1

Teljes körű fogászati szolgáltatás

Teljes körű fogászati szolgáltatást kínálunk a legegyszerűbb fogászati beavatkozástól egészen a napjaink legmodernebbnek számító, komplex fogpótlási eljárásokig. Fogpótlásokra és összetett fogászati kezeléseinkre 2-5 év garanciát biztosítunk.
2

Fogtechnika házon belül, fogtechnikus mesterrel

Célunk, hogy minden nemű fogászati problémára egy helyen nyújtsunk gyors és minőségi ellátást. Fogászatunk kiemelt erőssége a házon belüli fogtechnikai laborunk, mellyel költséghatékonyan és jelentősen lerövidítjük a kezelések hosszát.
3

Nyugat-európai minőség + kedvező ár

Fogászati kezeléseinket a nyugat-európai és a budapesti árakhoz képest jelentősen olcsóbban kínáljuk pácienseinknek. Szolgáltatásaink teljes körű listájáért, részletes kezelési- és költségtervért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!
Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kiemelt fogászati szolgáltatásaink

Fogászati implantátum

Napjaink legmodernebb fogpótlási eljárása a fogbeültetés, azaz a fogimplantáció.

Zirkonkoronás fogpótlás

A tökéletes megoldás fémallergiásoknak. Ezáltal az allergia okozta problémák 100%-ban kiküszöbölhetők.

Fémkerámia fogpótlás

A fémkerámiás fogpótlással elkészített fogak tartós, stabil és kényelmes megoldást kínálnak.

Extra szolgáltatásaink

Tolmácsolás

Fogorvosaink és asszisztenseink német és angol nyelven is kommunikálnak pácienseikkel, igény esetén olasz és orosz anyanyelvi tolmácsot is biztosítunk a kezelések idejére.

Transzfer

Pácienseink teljes körű kényelme érdekében transzfert is kínálunk Hévíz-bécsi/budapesti repülőtér útvonalakon, illetve a fogászati kezelés alatt a szállás-fogászat között is.

Szállás

Ügyfeleink elszállásolásában egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni: a 4-5 csillagos wellness- és családbarát hoteleken kívül prémium apartmanok is a kínálati portfolóink része.