Szolgáltatások

Fogorvosaink és fogtechnikusaink mottója: a minőség az első számú szempont

Fogászati szolgáltatások A-tól Z-ig

1

Teljes körű fogászati szolgáltatás

Teljes körű fogászati szolgáltatást kínálunk a legegyszerűbb fogászati beavatkozástól egészen a napjaink legmodernebbnek számító, komplex fogpótlási eljárásokig. Fogpótlásokra és összetett fogászati kezeléseinkre 2-5 év garanciát biztosítunk.
2

Fogtechnika házon belül, fogtechnikus mesterrel

Célunk, hogy minden nemű fogászati problémára egy helyen nyújtsunk gyors és minőségi ellátást. Fogászatunk kiemelt erőssége a házon belüli fogtechnikai laborunk, mellyel költséghatékonyan és jelentősen lerövidítjük a kezelések hosszát.
3

Nyugat-európai minőség + kedvező ár

Fogászati kezeléseinket a nyugat-európai és a budapesti árakhoz képest jelentősen olcsóbban kínáljuk pácienseinknek. Szolgáltatásaink teljes körű listájáért, részletes kezelési- és költségtervért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal!
Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kiemelt fogászati szolgáltatásaink

Fogászati implantátum

Napjaink legmodernebb fogpótlási eljárása a fogbeültetés, azaz a fogimplantáció.

Zirkonkoronás fogpótlás

A tökéletes megoldás fémallergiásoknak. Ezáltal az allergia okozta problémák 100%-ban kiküszöbölhetők.

Fémkerámia fogpótlás

A fémkerámiás fogpótlással elkészített fogak tartós, stabil és kényelmes megoldást kínálnak.

Éber szedáció

A szedáció célja a beavatkozástól való fokozott félelem oldása és fájdalomcsillapítás a fogászati kezelés alatt. Különösen indokolt olyan esetekben, amikor a beavatkozás hosszú és az átlagosnál nagyobb megterheléssel jár, illetve ha a szorongás vegetatív következményei (szapora szívműködés, vérnyomásemelkedés) az adott beteg esetében kockázati tényezőként jönnek szóba.

Az éber szedációval végzett fájdalmatlan fogászati beavatkozás különösen előnyös azoknak a betegeknek, akik félelmet vagy szorongást éreznek a fogorvosnál.

A beavatkozás előtt az alkar vénájába egy kis műanyag kanült helyezünk, amelyen keresztül nyugtató és fájdalomcsillapító szert adunk. Emellett Ön spontán, saját maga légzik, tudatállapota enyhén befolyásolt, kissé meglassult, csak kismértékben vagy egyáltalán nem emlékszik a beavatkozásra, így nem alakul ki róla kellemetlen élménye. A legtöbb beteg csak a kezelés elejét és végét tudja felidézni, időtartamának érzete jelentősen lecsökken. További előnyt jelent, hogy a páciens egy kellemesen nyugodt, relaxált állapotba kerül a beavatkozás alatt, amely az operatőr munkáját megkönnyíti.

Az aneszteziológus szakorvos feladata egészségi állapotától, kísérő betegségeitől és természetesen a tervezett műtéti beavatkozástól függően a szedáció megvalósítása, valamint biztosítani a műtőből történő távozásáig az Ön felügyeletét és szükség esetén a fájdalomcsillapítást. Klinikánkon a jelenleg érvényes szakmai szabályoknak megfelelő műszerek rendelkezésünkre állnak és ezt az Ön biztonsága és egészségének megőrzése érdekében minden esetben alkalmazzuk.

Extra szolgáltatásaink

Tolmácsolás

Fogorvosaink és asszisztenseink német és angol nyelven is kommunikálnak pácienseikkel, igény esetén olasz és orosz anyanyelvi tolmácsot is biztosítunk a kezelések idejére.

Transzfer

Pácienseink teljes körű kényelme érdekében transzfert is kínálunk Hévíz-bécsi/budapesti repülőtér útvonalakon, illetve a fogászati kezelés alatt a szállás-fogászat között is.

Szállás

Ügyfeleink elszállásolásában egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni: a 4-5 csillagos wellness- és családbarát hoteleken kívül prémium apartmanok is a kínálati portfolóink része.