Árlista

Vonzó áraink minőségvesztés nélküli megtakarítást eredményeznek

Árainkról jó tudni!

1

Kedvező ár

Egy fogászati kezelés költsége nálunk akár 50-70%-kal is kedvezőbb lehet a külföldi árakkal szemben. Laborunknak hála gyorsabban és olcsóbban végezzük el a kezeléseket.
2

Részletes költségterv

Német pácienseink számára részletes költségtervet készítünk a biztosító által elfogadott formanyomtatvány alapján. A kezelési tervhez pontos fizetési ütemezést is mellékelünk.
3

Biztosítók által elfogadott

Olasz, osztrák, angol és orosz betegeink részére a biztosító társaságok az általunk kiállított anyanyelvi számla bemutatása alapján utólag térítik meg a kezelés költségét.
4

Anyanyelvi számla

Kezeléseinkről külföldi pácienseink részére anyanyelvi számlát állítunk ki, melyet elfogadnak az adott ország biztosító társaságai.
5

2-5 év garancia

A több ezer sikeres beültetés tudatában kezeléseinkre 2-5 év garanciát vállalunk. Ez jellemzően hosszabb más országokban vállaltnál.
6

Elfogadott fizetőeszközök

Banki átutalás; készpénz (HUF, EUR, CHF, GBP); bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Eurocard Mastercard, American Expressz, Maestro).
Kérje egyedi árajánlatunkat!

Kezelési terv nélkül a száj vizsgálata előtt nemcsak árat, de még kezelési módot sem tudunk biztonsággal választani, hisz ez egyénenként változó. Amennyiben konkrét árajánlatot szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy látogasson el hozzánk személyesen. Minden kedves páciensünknél egyéni kezelési tervet készítünk, amely részletes költségkalkulációt tartalmaz.