Hévíz

Hévíz mediterrán jellegű üdülőváros, Magyarország terápia-, wellness- és turisztikai fellegvára

Hévíz a világhírű gyógyhely

Fogászatunk Hévízen, Magyarország terápia-, wellness- és turisztikai fellegvárában található. A település világhírű gyógyhely, ahol a több mint 200 éves tradíciókkal rendelkező gyógyászatban minden a Hévízi-tó, a gyógyvíz és a gyógyiszap körül forog. A Hévízi Gyógyfürdő az év minden napján várja a fürdőzőket és gyógyulni vágyókat. A  200 éves hagyományokra visszatekintő terápiás eljárások mellett Hévízen minden adott a gyógyítás és a prevenció zavartalanságához, a vendégek nyugalmához. Hévíz egy békés, a pihenést, a rekreációt és gyógyulást szolgáló kisváros. Csodálatos ősfákkal, virágokkal tarkított parkok, pihenők, sétányok, túraútvonalak a pihenés szigeteként zökkentenek ki bennünket mindennapjaink monoton világából.

Hévíz és környéke

Balaton Hévíz mellett található a Balaton, mely Magyarország legnagyobb tava. A strandoláson kívül az aktív kikapcsolódás (kerékpározás, túrázás) szerelmeseinek ideális célpont. 8 km-re fekszik a Balaton fővárosa, Keszthely. A település strandjairól és kulturális kínálatáról híres: A strandon és a 14 múzeumon kívül a legimpozánsabb látnivaló – Magyarország harmadik legynagyobb kastélya – a Festetics Kastély. A közeli Keszthelyi-hegység komolyabb kirándulásokra ad lehetőséget, sok-sok kilátójával fenséges panorámát kínálva a Balatonra. Nyáron természetesen a strandoké a főszerep. Hévíz és környéke számtalan tartalmas kulturális és szabadidő programot kínál az idelátogatóknak. Többek között koncertek, kiállítások, évente megrendezésre kerülő fesztiválok, színházi előadások és egyéb programok közül válogathatnak a vendégek.

Hévíz megközelítése

Hévíz mind a budapesti, mind a bécsi reptérről közel két és fél órás autózással érhető el. Fogászatunk kényelmes transzfert biztosít repülőgéppel érkező pácienseink számára, így a nyüzsgő nagyvárosi forgatag helyett ebben a kedves üdülővárosban tudják igénybe venni fogászati kezeléseinket. A rövid autózás nem csak a nyugodtabb légkör miatt éri meg az ide utazóknak - a budapesti árakhoz képest közel 50%-kal kedvezőbb kezelési költséggel számolhatnak vendégeink. Saját autóval érkező pácienseink részére az általunk ajánlott szállások területén a parkolás ingyenesen biztosított.