Hévíz

Hévíz mediterrán jellegű üdülőváros, Magyarország terápia-, wellness- és turisztikai fellegvára

Hévíz a világhírű gyógyhely

Fogászatunk Hévízen, Magyarország terápia-, wellness- és turisztikai fellegvárában található. A település világhírű gyógyhely, ahol a több mint 200 éves tradíciókkal rendelkező gyógyászatban minden a Hévízi-tó, a gyógyvíz és a gyógyiszap körül forog. A Hévízi Gyógyfürdő az év minden napján várja a fürdőzőket és gyógyulni vágyókat. A  200 éves hagyományokra visszatekintő terápiás eljárások mellett Hévízen minden adott a gyógyítás és a prevenció zavartalanságához, a vendégek nyugalmához. Hévíz egy békés, a pihenést, a rekreációt és gyógyulást szolgáló kisváros. Csodálatos ősfákkal, virágokkal tarkított parkok, pihenők, sétányok, túraútvonalak a pihenés szigeteként zökkentenek ki bennünket mindennapjaink monoton világából.

Hévíz és környéke

Balaton Hévíz mellett található a Balaton, mely Magyarország legnagyobb tava. A strandoláson kívül az aktív kikapcsolódás (kerékpározás, túrázás) szerelmeseinek ideális célpont.

8 km-re fekszik a Balaton fővárosa, Keszthely. A település strandjairól és kulturális kínálatáról híres: A strandon és a 14 múzeumon kívül a legimpozánsabb látnivaló – Magyarország harmadik legynagyobb kastélya – a Festetics Kastély.

A közeli Keszthelyi-hegység komolyabb kirándulásokra ad lehetőséget, sok-sok kilátójával fenséges panorámát kínálva a Balatonra. Nyáron természetesen a strandoké a főszerep.

Hévíz és környéke számtalan tartalmas kulturális és szabadidő programot kínál az idelátogatóknak. Többek között koncertek, kiállítások, évente megrendezésre kerülő fesztiválok, színházi előadások és egyéb programok közül válogathatnak a vendégek.

Balaton Ballooning

Balaton Ballooning A Balaton Ballooning az ország első professzionális és egyetlen nemzetközi hátterű hőlégballoncégeként több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a kereskedelmi ballonozásban. Magyarországon 15 éve van jelen. Érdekeltségeink vannak még olasz és dubai ballonvállalkozásokban is.

Repüljön velünk és élvezze az ország egyik legszebb tájának felejthetetlen látványát madártávlatból! Az egyetlen hely, ahol a repülés során egyszerre láthatja a Balatont, a Hévízi- tavat, a Kis-Balaton mocsárvidékét, a Balaton-felvidék tanúhegyeit és Zala szelíd lankáit!

Részletek

Hévíz megközelítése

Hévíz mind a budapesti, mind a bécsi reptérről közel két és fél órás autózással érhető el. Fogászatunk kényelmes transzfert biztosít repülőgéppel érkező pácienseink számára, így a nyüzsgő nagyvárosi forgatag helyett ebben a kedves üdülővárosban tudják igénybe venni fogászati kezeléseinket. A rövid autózás nem csak a nyugodtabb légkör miatt éri meg az ide utazóknak - a budapesti árakhoz képest közel 50%-kal kedvezőbb kezelési költséggel számolhatnak vendégeink. Saját autóval érkező pácienseink részére az általunk ajánlott szállások területén a parkolás ingyenesen biztosított.